Consultanta perdele si draperii

Home » Consultanta perdele si draperii

servicii-consiliere-plc-final

De ce sa ne alegi pe noi ?

Asiguraram servicii complete la cerere

Suntem ghidati de creativitate si inovare

Avem o gama variata de tesaturi cu diverite stiluri

Gasim cele mai inspirate imbinari ale produselor, datorita experientei noastre in domeniu

Ce inseamna serviciul de „consultanta perdele si draperii” ?

Unul dintre avantajele Perdele-la-Comanda.ro este faptul ca iti punem la dispozitie un specialist alaturi de care poti decide ce se potriveste cel mai bine pentru casa ta.

La cerere, consultantul se poate deplasa la domiciliul clientilor pentru a recomanda, in functie de stilul de design interior al locuintei, cele mai potrivite materiale textile. Acest serviciu este oferit contra cost, iar pretul este calculat in functie de conditiile deplasarii.

Suntem ghidati de creativitate si inovare si, mai mult de atat, tinem mereu cont de dorintele dumneavoastra, incercand sa le adaptam pentru fiecare buget.

Pentru o casa asa cum va doriti, contactati-ne si va vom ajuta sa alegeti modelele de perdele, draperii, sistemele de prindere ori rulourile sau jaluzelele care vor crea un ambient in care sa va simtiti cu adevarat bine.

Scurt istoric

Consultanta perdele si draperii la comanda (Perdele-la-Comanda.ro) a atins cel mai inalt nivel de profesionalism datorita experientei acumulate de-a lungul celor peste 12 ani de activitate.

Consultantii nostri va pot ajuta in luarea deciziilor corecte privind elementele de design interior si combinarea acestora, astfel incat sa fiti convinsi ca ati facut alegerea potrivita pentru casa ori biroul dumneavoastra.