Lenjerii si cuverturi

Home » Lenjerii si cuverturi

Lenjerii si cuverturi

Punem mare pret pe durabilitatea produselor noastre si tinem cont de bugetul fiecarui client, astfel incat ofertele noastre pentru lenjerii si cuverturi de pat sa fie nu doar calitative, cat si accesibile ca pret.

Avem sute de produse pe care le punem la dispozitie, astfel incat sa gasiti combinatia potrivita. Te invitam la showroom (magazin de prezentare Bucuresti) pentru a alege din peste 3000 de materiale textile pentru lenjerii si cuverturi: modele clasice, moderne, abstracte, geometrice, florale, ornamentale, rustice si intr-o varietate de culori si texturi.

Magazinul nostru tesaturi comercializeaza lenjerii din bumbac, cuverturi de pat, pilote, perne, cuverturi de pat moderne, cuverturi matlasate, lenjerii pat creponate ieftine, cuverturi pat pentru dormitor, lenjerii copii si alte accesorii textile.

Colaboram de peste 12 ani cu diferite companii din domeniul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele) pentru care am realizat diferite proiecte.

Echipa noastra de croitorie realizeaza la comanda produse textile, iar consilierii nostri va pot ajuta sa va asortati si sa combinati creativ textilele alese pentru cuvertura si perne decorative, draperie si perdea, tapiterie si perne decotrative, etc.

Vezi in continuare oferta noastra de pilote (pilota alba puf de gasca) premium la reduceri extraordinare! Ne-am gandit sa completam si cu o perna decorativa pentru orice comanda realizata inainte de 31 octombrie.

pilota_perne_decorative-materiale_textile_lenjerii_cuverturi_pat_p-l-c

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”9″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]