Storuri

Home » Storuri

Storuri manuale si motorizate

Storuri manuale, aer modern in casa ta

La noi puteti gasi storuri manuale cu aspect modern, in culori diferite si din mai multe tipuri de materiale textile. Imprimeuri si modele spectaculoase, ori foarte discrete va vor infrumuseta camera.

Storurile manuale pot fi manevrate fie prin snur textil, cu bile de plastic, ori cu snur metalic.

Storurile textile sau vinylice au opacitate totala sau partiala, in functie de lumina din camera in care vor fi puse, de dorintele dumneavoastra si de designul dorit al camerei.

Rulouri de tip Screen sunt foarte cautate in acest moment si pot fi o varianta buna si pentru orice incapare. Cauta pe site diferite modelele, iar noi avem echipa pentru a le monta.

Storuri motorizate, tehnologie si bun gust

Storurile motorizate se potrivesc perfect unei case moderne. Investeste in calitate si inovatie si alege rulourile ce sunt actionate automat prin telecomanda. Foarte potrivite pentru birouri, dar si pentru orice alta incapere, acestea vor da un aer modern, filtrand in acelasi timp lumina.

De ce sa nu ne bucuram de evolutia tehnologiei si sa profitam de aceste noi modele de storuri motorizate? Puteti alege chiar rulourile Screen, astfel incat sa reglati si sa controlati cu usurinta luminozitatea din camera.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”8″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]