Magazin tesaturi Bucuresti

Home » Magazin tesaturi Bucuresti

Magazin tesaturi Bucuresti

Pentru a va prezenta produsele si serviciile noastre, va invitam la sediul companiei noastre (magazin tesaturi Bucuresti). Alaturi de un consilier de incredere, puteti sa alegeti culoarea, modelul si textura tesaturii, in functie de necesitati si de stilul de design. La cerere, consultantii nostri se pot deplasa la adresa clientului sau va asteptam la sediul nostru, unde avem si depozit de materiale textile in stoc sau pe comanda.

Echipa noastra va ofera servicii complete pentru industria textila: import tesaturi si livrari materiale textile de calitate, consultanta, masuratori (pentru a stabili necesarul de material, dimensiunile corecte pentru montaj si totodata pentru a masca/ imbraca diferite obstacole), croitorie si montaj. Personalizam materiale si va oferim idei pentru decorarea textila a interioarelor.

Pentru a va alege dintre mii de produse si numeroase colectii de materiale textile, va invitam la depozit. Pe langa tesaturi, realizam la comanda o serie de produse precum: perdele si draperii; galerii, sine si sisteme de prindere pentru perdele si draperii, rulouri si jaluzele, tapet, tapiterie, piele ecologica, lenjerii si cuverturi de pat, corpuri de iluminat, covoare si diferite accesorii textile.

Iar pentru a facilita accesul in cladire (magazin tesaturi si depozit), avem si parcare in cadrul curtii interioare. Adresa noastra este strada Visarion, numarul 4, Sector 1, Bucuresti.

Mai jos, va aratam cateva fotografii realizate in showroom-ul nostru, iar pentru intrebari si detalii, accesati pagina noastra de contact. Va multumim.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”14″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]