Covoare copii

Home » Covoare copii

Fie ca doriti sa decorati intr-un cadru modern sau fie ca doriti un design clasic, cu aceste modele de covoare copii nu veti da gres.

Cataloagele noastre de produse cuprind covoare copii tratate antibacterian si antialergic. Realizate din tesaturi si materiale de cea mai buna calitate, colectia noastra de covoare a fost atent selectionata pentru trafic intens. Va oferim covoare lucrate la masina de tesut, impletite manual sau mecanic.

Covoarele sunt confectionate din bumbac, lana, iuta, canepa, fir acrilic, vascoza, blana artificiala sau matase. Intrebati consilierii nostri despre covoare realizate din materiale ecologice si in general despre textile inteligente (tesaturi ignifuge, textile blackout, draperii fonoabsorbante sau antifonice, etc).

Covoarele pentru camera copilului se deosebesc printr-un registru viu colorat, oferind un mediu perfect pentru invatarea activa prin armonizarea tuturor elementelor de design interior. Dispus corect in proiectul de amenajare interioara, covorul  se integreaza perfect in orice ambient sau poate sa reprezinte elementul central din camera.

Stabileste o intalnire cu designerul nostru pentru a va oferi servicii complete pentru o impletire armonioasa a tuturor elementelor din camera copilului pe care doriti sa o decorati. Sau va asteptam la magazinul nostru situat in apropiere de Piata Romana, Strada Visarion, Nr. 4, sector 1, Bucuresti.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Covoare-copii”]