Portofoliu

Home » Portofoliu
Fotografii de portofoliu realizate la domiciliul clientilor

Cautati ceea ce vi se potriveste cel mai bine in galeria foto din portofoliu, insa va invitam la showroom (magazin tesaturi Bucuresti) pentru a vedea mult mai multe modele de materiale textile si idei de produse finite pentru ferestre.

De-a lungul timpului, am realizat proiecte pentru decorarea ferestrelor in birouri, apartamente, case, garsoniere, dar si in vile sau complexe rezidentiale, resedinte private si spatii publice. Referintele clientilor nostri reprezinta o foarte buna recomandare si de aceea multe dintre proiectele noastre sunt realizate prin portofoliul nostru de lucrari.

Puteti conta pe profesionalismul nostru in orice moment, fie ca doriti sa va innoiti cu perdele si draperii de calitate intr-o singura camera, ori daca aveti un proiect de amenajare ce implica decorarea mai multor incaperi.

Produsele noastre sunt realizate fie doar din materialele naturale (catifea, soft, tafta, blackout, respectiv fibre din bumbac, in, lana, matase), fie in amestec: poliester, viscoza, organza, voal, piele ecologica, metal, lemn, cristale, etc.

Realizam la comanda:

perdele si draperii unicat;

drapaje;

rulouri si jaluzele;

storuri romane;

panouri japoneze;

cuverturi de pat si perne decorative;

fete de masa si naproane;

lenjerie de pat cu dimensiuni speciale si alte accesorii.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”1″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”50″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]