Jaluzele orizontale

Home » Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

Puteti beneficia de o buna protectie solara si in acelasi timp de intimitate cu jaluzele orizontale. Va putem spune ca jaluzelele orizontale fac parte din primele optiuni ale clientilor nostri. Mereu la moda, sunt disponibile intr-o gama variata de culori, texturi si luminozitate.

Avem jaluzele orizontale din aluminiu sau din PVC, ambele variante avand o rezistenta indelungata si de aceea puteti utiliza jaluzele in bucatarie si chiar la wc. Mai mult, sunt usor de curatat.

Totodata, jaluzelele orizontale din plastic, textil sau lemn sunt o varianta accesibila si moderna. La noi la showroom, puteti alege materialul textil din care le doriti si modalitatea de manevrare: snur textil, bile din plastic.

Echipa noastra va poate oferi si servicii de montaj, asigurate in urma unor programari telefonice. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti produsul ce vi se potriveste mai bine.

La cerere, putem face si combinatii de culoril, astfel incat la www.Perdele-la-Comanda.ro viziunea dumneavoastra va deveni realitate. Jaluzelele pot avea diferite culori, de la cele vii si pana la nuante pastelate, jaluzele in culori metalizate sau stralucitoare, ori variante mai simple sau discrete.

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”Jaluzele orizontale”]