Montaj

Home » Montaj
Montaj perdele si draperii

Cu noi totul este mai usor, reusind sa aducem confortul in casa dumneavoastra. Echipa noastra de montatori se va deplasa la biroul sau locuinta clientului. La Perdele-la-Comanda.ro avem servicii de montaj a sistemelor de prindere, montaj perdele, draperii, rulouri sau jaluzele, montaj sisteme romane sau venetiene, etc. Mai mult, oferim o garantie de un an de zile pentru serviciile noastre de montaj, in conditii normale de utilizare.

Ce reprezinta etapa de montaj?

Montajul este etapa finala a procesului de decorare a casei sau biroului dumneavoastra, fiind precedat de consultanta in alegerea produsului/ produselor, masuratori spatiu si croitorie. Echipa noastra de montatori ofera aceste servicii in urma unei programari telefonice. Calitatea si eficienta oferite de produsele si serviciile PERDELE-LA-COMANDA.RO, va asigura confortul la care visati.

Echipa noastra

Alaturi de noi este mai simplu! Echipa de montatori se va deplasa la biroul sau locuinta clientului pentru a realiza atat montarea sinelor si a galeriilor, precum si instalarea perdelelor si a draperiilor. Suntem ghidati de profesionalism si atentie in tot procesul, tinand cont de nevoia de ordine si curatenie a caminului dumneavoastra dupa aceste operatiuni.

Va prezentam o scurta galerie cu echipa noastra la domiciliul unora dintre miile de clienti satisfacuti: servicii de montaj pentru perdele, draperii si alte accesorii.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”2″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]