Perdele bucatarie

Home » Perdele bucatarie

Perdele bucatarie scurte sau lungi

Alegeti perdele bucatarie scurte sau lungi si puteti schimba aspectul acestei indispensabile incaperi!

Care este reteta pentru un mix absolut in bucatarie? Ingrediente naturale, o compozitie ca la carte, aspect elaborat si totusi un pic de accente proprii. In bucatarie, ingredientele sunt cele care schimba gustul mancarurilor si cu care ne incantam familia si invitatii.

La Perdele-la-Comanda.ro, secretul nostru este combinarea unui material de calitate cu modele de perdele moderne sau clasice. Daca se adauga si un pret pentru gustul fiecaruia, reteta este gata!

Daca doriti sa dati o nota eleganta, puteti pune perdele mai lungi sau perdele razante, la dimensiunea podelei. Multi prefera tipul „perdele bucatarie scurte”, pentru a spori valoarea lor functionala.

Bineinteles, alaturi de noi puteti sa va alegeti modelul si dimensiunile care vi se par mai potrivite. In atelierul nostru de croitorie, va putem ajuta sa va alegeti si sistemul de agatare a perdelei si va putem consilia si in privinta celorlalte elemente de detaliu – prindere cu inele, capse, pe baghete telescopice.

Va invitam la showroom (magazin perdele Bucuresti), unde puteti sa descoperiti cum sa alegeti cea mai potrivita tesatura pentru perdele si draperii! Consilierii nostri va pot ajuta, in functie de dimensiunile ferestrei, sa alegeti perdele bucatarie scurte sau lungi si necesarul de material textil.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”50″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]