Perdele copii

Home » Perdele copii

Perdele copii

Alegeti perdele copii de cea mai buna calitate, sisteme de prindele moderne adaptate in functie de incapere si design.

La Perdele-la-Comanda.ro ne gandim la bucuria copiilor nostri. De aceea, am creat o gama speciala de perdele pentru copii cu modele si desene pe care cei mici le vor adora.

Adaptam si completam in permanenta portofoliul nostru de materiale textile decorative, de aceea va invitam la showroom pentru mai multe modele decat cele expuse pe site. Puteti alege dintre mii de culori, in functie de mobilierul dormitorului sau de preferintele micutului.

Totusi, in alegerea de perdele pentru copii, trebuie sa tinem cont de mai multi factori: compozitia si greutatea materialului (care se reflecta si in gradul de luminozitate al materialului), modelul, precum si sistemul de prindere adecvat celor mici.

Magazinul nostru, situat intr-o zona centrala din Bucuresti, va ofera perdele copii cu personajele lui favorite din lumea Disney, tesaturi copii naturale cu personaje din desene animate, modele florale, figuri geometrice, lenjerii si cuverturi pentru pat la cele mai bune preturi, draperii si perdele roz sau albastre pentru fetite si baieti – cu sau fara model si multe alte imprimeuri.

Consilierii nostri tin cont de fiecare detaliu in alegerea tesaturii pentru a va bucura de o alegere optima. Alegeti perdele copii atat din punct de vedere al calitatii, al functionalitatii si al designului.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”6″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]