Jaluzele

Home » Jaluzele

Jaluzele

Doriti sa creati un spatiu modern si totodata elegant? Inca nu v-ati hotarat cum ar trebui decorate ferestrele casei? Nimic mai simplu, alegeti jaluzele verticale sau orizontale de la Perdele-la-Comanda.ro. Acestea sunt potrivite pentru orice casa, cat si pentru spatii de birouri.

Putem crea combinatii de culori, alegand marimea potrivita pentru ferestre. La noi poti gasi diferite dimensiuni ale lamelelor in cazul jaluzelelor verticale sau orizontale. Avem jaluzele cu roleta (rolete), plisate (asemenea unor evantaie textile), romane, venetiene si tot felul de jaluzelele decorative in diferite modele si culori.

Jaluzelele orizontale sunt o solutie practica pentru orice familie sau puteti alege jaluzele textile pentru a da o nota moderna.

Puteti sa schimbati look-ul casei cu diferite nuante si texturi pentru jaluzele verticale! Jaluzelele verticale din lemn sau PVC vor filtra lumina si vor oferi un aspect ingrijit unei ferestre. Mai mult de atat, sunt usor de curatat, reprezentand o varianta recomandata atat pentru apartamente, vile, cat si pentru cladiri de birouri.