Galerii

Home » Galerii

Galerii pentru perdele si draperii

Detaliile fac diferenta, alegeti galerii armonizate cu perdelele si draperiile!

Cautati un sistem de prindere pentru perdea si draperie? Consilierii nostri va pot indruma catre produse care se potrivesc proiectului de amenajare a ferestrei.

Alegerea galeriilor este foarte importanta in decorarea ferestrelor, astefel incat rezultatele sa fie pline de bun gust si echilibru vizual. Culorile acestora trebuie alese in armonie cu perdelele si draperiile, pentru a crea o imagine unitara.

La Perdele-la-Comanda.ro puteti gasi galerile metalice, galerii din lemn, din plexiglas, etc, accesorii galerii; galerii cu prindere pe perete sau in tavan, disponibile la set complet sau cu elemente separate pentru solutii complete. Capetele decorative pot fi clasice sau moderne, rotunde, dreptunghiulare, lance, geometrice, cilindrice, conice sau patrate.

Echipa noastra asigura si montarea acestora, in urma unei programari telefonice. Ne putem deplasa acasa sau la firma dumneavoastra. Totodata, aflati de ce este importanta etapa de masuratori si ce produse putem realiza in atelierul de croitorie.

Va invitam la showroom-ul nostru (magazin galerii perdele si draperii in Bucuresti) pentru mai multe modele de galerii si sisteme de prindere, pentru materiale textile decorative, pentru perdele, draperii, jaluzele, storuri romane, ciucuri, tapet, textile tapiserie, lenjerii de pat si accesorii perdele.

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”7″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]