Sine

Home » Sine

Sine pentru perdele si draperii

“Simplitate si calitate”este deviza noastra cand vine vorba de a alege, masura si monta sine pentru perdele si draperii.

Va ajutam sa alegeti cele mai potrivite sine pentru suspendarea perdelelor si draperiilor, in functie de masuratori, necesitati tehnice, precum si pentru a se incadra intr-un aspect in concordanta cu elementele de design interior.

Puteti opta intre sisteme romane, sisteme step by step sau sisteme balon, iar sinele moderne sunt ascunse, ceea ce ajuta mult la decorarea estetica a ferestrelor.

Printre produsele noastre amintim de sina cu cute wave, sina flexibila, sina trim, maleabila, sina motorizata, cu tractiune cu snur textil, sistem roman, etc; cu prindere in perete sau in tavan; sina din PVC, sina aluminiu, etc. Culori disponibile: alb, nichel, bronz.

Numarul de canale al sinelor pentru perdele si draperii variaza: avem variante cu 2, 3 sau 4 canale flexibile, cu lant de tractiune sau telescopic. La mare cautare in randul clientilor nostri sunt sinele din profil PVC, accesibile ca pret si totusi rezistente si eficiente.

Ia legatura cu specialistii nostri pentru servicii complete pe tot procesul de alegere, creare si implementare a designului industriei textile. Va oferim solutii moderne si clasice pentru montarea perdelelor in geam, materiale textile si accesorii complementare tesaturilor utilizate in decorul ferestrelor.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”15″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]