Covoare clasice

Home » Covoare clasice

Oferim produse calitativ superioare pentru toate categoriile Perdele-la-Comanda.ro, iar colectia noastra de covoare clasice apartine unei game diverse de stiluri precum clasic sau vintage, traditional romanesc, arabesc, baroc, romantic, nomad, art deco, etc.

Pentru a oferi un plus de eleganta si rafinament, covoarele clasice pot fi alese astfel incat sa puna in valoare orice camera, fie ca doriti sa completati un cadru modern, fie ca urmariti sa trasati un design clasic. Va putem prezenta covoare pentru living, dormitor, bucatarie, la cel mai bun pret.

Alegeti modele clasice de covoare pentru interioare de apartamente, case si chiar hoteluri, cladiri de birouri sau pentru oricare incapere destinata mediului de business.

Fie ca sunteti in cautarea de accente retro si culori vibrante, fie ca doriti culori mai pastelate, puteti oferi expresivitate cu mocheta tesuta. Se poate utiliza in domeniul pardoselilor profesionale, acolo unde spatiul necesita un trafic intens sau in locuintele personale unde este nevoie de pardoseli de design cu performante excelente de rezistenta si durabilitate.

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a vedea mai multe produse din categoria de covoare clasice. Va invitam la sediul nostru (magazin covoare Bucuresti) situat in Piata Romana, pe strada Strada Visarion, sector 1, Bucuresti.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Covoare-clasice”]