Covoare moderne

Home » Covoare moderne

Colaborand cu o serie de producatori renumiti din peste 60 de tari, am selectionat atent dintre sute de colectii de covoare moderne.

Va putem oferi produsul potrivit pentru orice proiect de amenajare interioara, iar portofoliul nostru de covoare este adaptat constant la nevoile de design internationale. Gama de covoare exclusive prezinta caracteristici adaptate stilului de viata modern: covor ignifug, antibacterian, ecologic (compozitie reciclabila), covoare rezistente la UV, precum si covoare non-iritabile.

Pentru un plus de expresivitate, puteti alege intre covoare cu imprimeuri grafice abstracte sau geometrice, pe alocuri cu accente de irizatii cosmice, covoare inspirate din natura, futuriste, innodate mecanic, lucrate sau tesute manual.

Covoarele noastre moderne, precum si toate colectiile de covoare, au fost atent alese pentru a proteja podeaua si, totodata, ofera buna o izolatie termica.

Pentru a oferi un plus de eleganta si rafinament, avem colectii de covoare care reprezinta adevarate opere de arta. Pentru a face alegerea potrivita, va oferim servicii complete pentru toate categoriile noastre de produse: consultanta, masuratori, croitorie, montaj si servicii de tapitare.

Va invitam la showroom-ul nostru de la Palatul Bratianu, in apropiere de Piata Romana, unde specialistii Perdele-la-Comanda.ro va vor prezenta oferta noastra de covoare moderne si alte produse din gama decoratiunilor interioare.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Covoare-moderne”]