Covoare piele

Home » Covoare piele

Covoarele din piele au fost create pentru a expune un aspect elegant si pentru a evoca o atmosfera calda, Totodata protejeaza pardoseala, izoleaza termic si atenueaza zgomotele.

In functie de preferinte, covoarele din piele se potrivesc pentru a completa stilul de amenajare pentru interioare de apartamente, case si chiar hoteluri.

Oferta noastra de covoare piele (piele naturala sau piele ecologica) a fost selectionata atat pentru interioarele cele moderne, precum poate fi gandita si pentru a completa un design clasic. Modelele noastre de covoare piele sunt destinate atat livingului sau dormitorului, precum pot avea si destinatia unei sali de conferinte.

Oferim servicii complete, consiliere personalizata in alegerea de modele, culori si texturi, care se fie in concordanta cu linia generala a designului de interior. Realizam import si distributie de covoare si in general de produse pentru amenajari interioare. Astfel, va oferim o gama ampla de materiale textile pentru perdele, draperii, tapiserie, sisteme de prindere pentru perdele, galerii draperii, covoare moderne, covoare din lana, lenjerii de pat, perne decorative, etc.

Va invitam la showroom-ul nostru, situat pe strada Visarion, la numarul 4, Sector 1, Bucuresti, pentru servicii de consultanta complete, unde puteti vedea si compara diferite modelele de covoare piele.

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Covoare-piele”]