Perdele living moderne

Home » Perdele living moderne

Perdele living moderne

Alege dintre sute de modele pentru perdele living moderne, in functie de stilul de amenajare al camerei. Creeaza o adevarata oaza de relaxare prin confortul obtinut din controlul luminii naturale.

La noi gasesti materiale textile decorative pentru perdele si draperii living din materiale moderne: perdele organza, voal, microvoal, bumbac, fir de matase  si multe alte tesaturi textile.

Aspectul camerei tale se poate schimba intr-o clipa! Alege materiale textile pentru perdele si draperii, in culori si nuante variate si chiar perdele degrade.

Intreaba consilierii nostri si despre compozitia materialelor textile. In functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra, exista trei categorii de textile pentru perdele living moderne: fibre naturale, fibre sintetice si textile mixte, formate din diferite procentaje din fibre naturale si sintetice.

Relaxeaza-te in propria casa si ia deciziile cele mai bune pentru decorarea ferestrelor alaturi de noi! Putem sa iti sugeram cele mai potrivite combinatii, astfel incat sa te poti bucura de o casa minunata alaturi de cei dragi.

Tototdata, va oferim multiple solutii moderne pentru montarea perdelelor in geam si diferite modalitati de agatare pentru perdele living moderne: inelele-capsa, bride, perdele cu rejansa.

Pentru mai multe modele de materiale textile decorative, va invitam la noi in showroom, magazin textile Bucuresti.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”3″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”50″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]