Sine motorizate

Home » Sine motorizate

Compania noastra este importator autorizat de sine motorizate (tip Mottura) si de sine motorizate cu sisteme de tractiune silentioase (Sisteme Silent Gliss), rulouri si storuri motorizate, etc.

Specialistii Perdele-la-Comanda.ro recomanda aceste modele de sine motorizate datorita faptului ca reprezinta o varianta mult mai practica decat cea a sinelor cu actionare manuala. Practic, draperiile si perdelele se vor aseza usor si mult mai frumos, oferind un confort sporit.

Sistemul de operare pentru sine motorizate include o telecomanda si permite actionarea de la distanta, iar in situatia unei pane de curent, sistemele se pot opera manual.

De asemenea, magazinul nostru de prezentare din Bucuresti va ofera mii de produse realizate din materiale textile: perdele, draperii, jaluzele, galerii si sisteme de prindere, storuri, lenjerii si cuverturi de pat, perne si accesorii decorative.

Atelierul nostru de croitorie realizeaza produse la comanda, iar consultatii nostri va pot ajuta chiar si in situatii dificile, ca de exempleu atunci cand aveti nevoie sa mascati anumite elemente care nu se doresc a face parte din decor sau in alegerea unui model adecvat de perdea si draperie in functie de forma si dimensiunile atipice ale ferestrelor.

Va invitam la showroom-ul nostru pentru a putea vedea avantajele companiei noastre si totodata cum functioneaza efectiv acest sistem de sine motorizate.

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”Sine motorizate”]