Covoare lana

Home » Covoare lana

Colectia noastra de covoare lana a fost selectionata pentru a se potrivi atat unui decor modern, precum si unui decor clasic. Avem diferite modele, dimensiuni si culori de covoare fabricate mecanic, prin impletituri, lucrate sau tesute manual.

Colaboram cu furnizori interationali pentru care functionalitatea, calitatea si confortul sunt tesute armonizat pentru a oferi materiale textile naturale exprimate in produse finite artizanale. Covoarele sunt realizate din lana din Noua Zeelanda si au fost realizate print-un proces de prelucrare al materiei prime la cel mai inalt strandard de calitate.

Am ales sa completam portofoliul nostru de produse cu covoare lana, datorita proprietatilor deosebite ale materiei prime. Lana reprezinta o bariera naturala impotriva prafului si a murdariei in general. Totodata, covoarele din lana si toate produsele din lana sunt usor de intretinut.

Alege un covor din portofoliul nostru astfel incat sa puna in valoare orice incapere, fie ca este vorba despre biroul dumneavoastra, de dormitor sau de camera copilului, despre camera sau holul unui hotel sau, in general, despre un spatiu destinat mediului de business.

Solicita o intalnire cu designerul nostru sau vino la showroom (magazin covoare lana Bucuresti) pentru a compara diferite produse din colectia noastra de covoare lana si totodata colectiile noastre de perdele.

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Covoare-lana”]