Perdele si draperii ieftine – destocare

Home » Blog » Perdele si draperii la comanda » Perdele si draperii ieftine – destocare

Comanda luna aceasta perdele si draperii si beneficiaza de reduceri de pana la 50%!

Stim cat de important este pretul pentru dumneavoastra si, din acest motiv, luna aceasta va oferim perdele si draperii moderne cu reduceri de pana la 50%!  Varietatea materialelor este impresionanta (voal, organza, tafta, satin, bumbac, in, catifea, etc), iar imprimeurile sunt dintre cele mai diverse: modele florale, modele geometrice, dungi, desene animate, modele abstracte, etc.

Indiferent de stilul de amenajare dorit, suntem siguri ca va putem oferi produsele de care aveti nevoie, intrucat compozitia si imprimeurilor acestora se pliaza pentru decoruri moderne, clasice, elegante sau romantice.

In cadrul atelierului nostru de croitorie, va putem confectiona perdele, draperii, storuri romane, storuri venetiene, rulouri sau panouri japoneze pentru living, dormitor matrimonial, bucatarii sau camera copiilor.

Mai mult, va putem ajuta si cu recondiționarea unor piese vechi de mobilier prin ajutorul unor servicii de tapitare. Rapida si eficienta, tapitarea vechilor piese de mobilier este o solutie alternativa practica si ieftina! – pentru mentinerea acelor obiecte.

Cateva dintre materialele pentru perdele, draperii si tapiserii le puteti vedea AICI.

Pentru a vedea intreaga colectie de perdele si draperii, va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana sau cereti o oferta de pret prin pagina de CONTACT.

Perdele si draperii - reduceri TM112-material tapitat stil victorian rosu 12213 - v7-v20-draperie mov uni 7049 - 12426-perdea tafta aurie 84000001-perdea tafta carouri 84702151-draperie dungi roz 84702256-draperie dungi albastre draperie copii ratuste perdele si draperii M53-draperie tapiterie dungi