Corpuri de iluminat

Home » Corpuri de iluminat

Colectiile noastre de corpuri de iluminat sunt in permanenta adaptate pentru noine tendinte in design. Calitatea produselor, precum si diversitatea pe care am construit-o in cei peste 12 ani de activitate, reprezinta ansamblul catacteristicilor care ne recomanda.

Direct de la producatori la noi in showroom (magazin corpuri de iluminat Bucuresti), va oferim o gama completa de corpuri de iluminat interior si exterior, lustre, aplice perete, plafoniere (aplice tavan), veioze, lampadare, lampa de birou, veioze dormitor, corpuri iluminat baie, iluminat copii, etc.

Va oferim corpuri de iluminat intr-o varietate de stiluri. De la clasice la moderne, avem peste 3000 de corpuri de iluminat! Produsele sunt realizate din materiale multiple precum metal, lemn, sticla sau cristal, ceramica, material textil, etc. Intrebati consultantii nostri pentru oferte de preturi corpuri iluminat, pentru toate bugetele. Cereti oferta de pret si descoperiti avantajele noastre.

Alaturi de un specialist, puteti sa alegeti corpuri de iluminat potrivite stilului propriu si designului ales. Va putem oferi atat produse destinate iluminatului interior, precum si corpuri pentru iluminat industrial.

Specialistii nostri va stau la dipozitie sa va consilieze si sa va ofere cele mai bune produse din gama decoratiunilor interioare. Va invitam la showroom pentru a alege ceea ce vi se potriveste, pentru a va oferi solutii personalizate pentru toate gusturile.

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Corpuri de iluminat”]