Tapiterie

Home » Tapiterie

Colectia noastra de materiale textile pentru tapiterie va asteapta la showroom-ul nostru din Bucuresti (magazin tapiterie). Va oferim atat textile, precum si servicii de tapitat, de peste 12 ani pe piata din Romania.

Magazinul nostru de tasaturi cuprinde o colectie variata de culori si texturi, astfel incat va putem oferi de la stofa pentru mobila clasica si pana la tapiterii moderne, apartinand unor multiple si complete stiluri precum: stilul vintage, abstract, modelele geometrice, modelele florale de tapiterie, liniare sau punctate, cu imprimeuri sau modele uni, etc.

Colaboram cu producatori de mobila si totodata cu ateliere de tapiterie, astfel incat va putem oferi o gama variata de produse pentru: retapitare, reparatii fotolii si canapele, scaune, etc. Printre tesaturile pentru tapiserie avem: stofa, piele naturala si ecologica (vinilin imitatie piele), matase, textile rezistente la UV, tesaturi non-iritabile, materiale textile rezistenete la apa si lavabil, materiale ignifugate, etc.

Pentru mai multe tesaturi pentru tapiterie, va rugam folositi formularul din pagina de contact. Totodata, va invitam sa cautati in meniul site-ului nostru pentru gama noastra de tesaturi si produse pentru decor interior.

Specialistii nostri va stau la dipozitie pentru o gama variata de servicii si pentru textile complementare celor pentru tapiserie, astfel incat proiectul de design interior sa fie complet.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Tapiterie”]