Pasmanterii

Home » Pasmanterii

Pasmanterii

Cauta pe site cele mai noi modelele de pasmanterii pentru va personaliza si infrumuseta tapiteriile sau draperiile.  La noi in magazin va asteapta si mai multe colectii de tesaturi, dantele si accesorii pentru textile.

Orice detaliu poate accentua frumusetea unei tesaturi, de aceea va recomandam sa alegeti ciucuri si pasmanterii care sa dea o nota de stil decorarii ferestrelor, pernelor, perdelelor, draperiilor si chiar tapiseriei dumneavoastra.

Va oferim pasmanterii la preturi accesibile si o gama variata de produse precum: perdele, draperii, jaluzele, rulouri, sisteme de prindere, galerii si sine, accesorii textile si altele.

Atelierul nostru de croitorie se afla la sediul companiei si totodata colaboram in realizarea de tapiterie si alte produse croite la comanda.

Intreabati consultantii nostri de colectiile noastre de pasmanterii decorative: impletite, rasucite, crosetate sau brodate, in toate culorile; alb, negru, auriu, argintiu, ivory, rosu, verde, albastru, turcoaz, roz, etc.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”11″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]