Fete de masa si naproane

Home » Fete de masa si naproane

Fete de masa moderne pentru orice dimensiune

Fie ca va pregatiti pentru o masa festiva, ori pur si simplu doriti sa va rasfatati zi de zi, va recomandam fetele de masa realizate in regim propriu la Perdele-La-Comanda.ro.

Fete de masa moderne, cu modele simple sau cu insertii discrete, cu modele geometrice, fete de masa living din bumbac 100%, fete masa ovala, rotunda, dreptunghiulara ori fete de masa cu modele clasice sau in culori simple, pe toate le puteti gasi in magazinul nostru de materiale textile din Bucuresti. 

Atelierul nostru de croitorie realizeaza la comanda diferite modele si forme pentru a satisface cele mai exigente cerinte, iar colectiile noastre de tesaturi sunt selectionate pentru anumite caracteristici contemporane: textil ignifug,  ecologic (compozitie reciclabila), antibacterian, etc. 

Colaboram cu succes cu hotelurile, restaurantele, cafenelele si barurile pentru care am realizat proiecte in intreaga tara. Va putem oferi lenjerii de pat, perne, pilote, naproane, cuverturi, perdele, draperii, tapet si textile pentru tapiserie si multe alte produse pentru ferestre.

La noi gasiti tot ce va trebuie pentru a avea mereu o masa aranjata ca pentru sarbatoare: naproane, servete, fete de masa si in general tesaturi pentru orice ocazie. Va invitam la showroom sa consultati oferta HORECA si ofertele de pret pentru acasa.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”13″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]