Perdele si draperii – Reduceri

Home » Perdele si draperii – Reduceri

Tesaturi ieftine pentru perdele, draperii si tapiserii 

Perdele-la-comanda.ro va pune la dispozitie tesaturi ieftine pentru perdele, draperii si tapiserii pentru casa dumneavoastra.

Indiferent de stilul dorit, va asiguram ca in showroom-ul nostru (magazin materiale textile si depozit situat in centru, Bucuresti) veti gasi mii de tesaturi care sa incante privirea. Astfel, echipa noastra de croitori va poate confectiona – la comanda – perdele scurte pentru bucatarie, perdele si draperii pentru camera copiilor, draperii moderne pentru living, storuri romane, storuri venetiene sau panouri japoneze.

Puteti alege din zeci de modele si culori pentru confectionarea unor perdele sau draperii din in, voal, tafta, organza, bumbac sau catifea. Tot la noi, gasiti si diverse materiale pentru tapitarea scaunelor, a fotoliilor sau a canapelelor, cu imprimeuri moderne sau vintage.

Dispunem de propriul atelier de croitorie, astfel incat produsele dumneavoastra vor fi realizate in cel mai scurt timp. De asemenea, daca alegeti sa lucrati cu noi, beneficiati nu doar de confectionare, ci si de consiliere din partea unui specialist in design interior, de masuratori la domiciliu, precum si de montajul sistemelor de prindere si al tesaturilor.

Atentie! Tesaturile expuse sunt disponibile pe stoc, pentru confectionare imediat, insa stocul este limitat.

Comanda: Pentru a beneficia de unul dintre materialele din lista de tesaturi iefine tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati codul listat pe fotografie.

Preturile produselor afisate pe aceasta pagina se incadreaza intre 18 lei/ml si 180 lei/ml. 

Grabeste-te si profita acum de reducerile din acest sezon!

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”17″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”90″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]