Covoare vascoza

Home » Covoare vascoza

Colectia noastra de covoare vascoza si totodata toate produsele din portofoliul nostru ofera o gama variata de stiluri si culori, iar datorita experientei noastre in domeniu, gasim cele mai indragite imbinari pentru toate produsele ce intregesc universul unei incaperi.

Covorul a jucat dintotdeauna un rol dublu. In alegerea unui covor, vorbim despre functia practica si despre cea estetica. Intreaba consultantii nostri ce trebuie sa stiti in momentul in care alegeti covorul si cu ce alte elemente de design din incapere se poate asorta.

Covoarele din vascoza sunt realizate prin impletituri, lucrate manual, in conditii optime pentru a fi testate din punct de vedere al calitatii. Compozitia acestora este de o calitate superioara, fiind foarte rezistente si usor de intretinut.

Solicitati o oferta de pret pentru covoare vascoza de trafic intens pentru destinatii diverse: birouri, spatii publice, hoteluri, restaurante, cluburi, etc.

Alaturi de covoarele confectionate din vascoza, va oferim si mocheta fir taiat si fir buclat, tapiserii artistice, perdele si draperii, pasmanterii si perne pentru un decor complet.

Printre colectiile de covoare pe care le punem la dispozitie la showroom, cu siguranta veti gasi ceea ce cautati, iar specialistii Perdele-la-Comanda.ro va stau la dispozitie pentru servicii complete la cerere.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Covoare-vascoza”]