Perdele dormitor moderne

Home » Perdele dormitor moderne

Perdele dormitor moderne

In functie de optiunea dumneavoastra, putem recomanda diferite modele pentru perdele dormitor moderne, cu multe falduri, bogate, la care putem adauga si o „bordure” pentru un plus de eleganta.

Daca doriti un decor mai simplu sau poate in stilul minimalist, puteti alege perdele si draperii uni. Totodata, alaturi de consilierul Perdele-la-Comanda.ro, puteti opta pentru o combinatie: draperie cu model, perdea simpla, ori invers.

La noi in showroom, gasiti materiale textile decorative pentru perdele si draperii moderne: voal, organza, matase, catifea, tafta, poliester, acrilic, bumbac, in si multe alte tipuri de tesaturi.

Odihna si confort: Dormitorul este locul in care ne dorim sa ne relaxam. Atunci cand alegem materiale textile pentru perdele dormitor moderne, trebuie sa stim ce modele (perdea transparenta, creponata, blackout, perdea ignifuga din categoria Textile M1 (Fire Retardant), diferite tipuri de modele perdele scurte, etc) si ce tip de sistem de prindere poate sa fie util.

Gasiti pe site-ul nostru surse de inspiratie pentru decorarea ferestrelor cu perdele si draperii dormitor, iar la noi in magazin si mai multe idei. Pentru mai multe variante si sugestii, consilierii nostri va pot ajuta.

La noi in magazin textile Bucuresti, va asteapta mai multe modele, culori si texturi de materiale textile decorative. Totodata, puteti solicita pe mail fotografii cu alte tesaturi pentru perdele dormitor moderne. Va invitam sa ne contactati.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”4″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”50″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]