Jaluzele verticale

Home » Jaluzele verticale

Jaluzele verticale

Mereu la moda, sistemele de jaluzele verticale se potrivesc tuturor incaperilor casei, de la bucatarie si pana la birou. De aceea, materialele si culorile pe care le avem la dispozitia dumneavoastra intrec orice asteptari.

Alegeti dintr-o gama bogata de texturi, culori si modele, precum si diferite posibilitatile de montaj si de actionare pentru a putea controla jaluzele cu usurinta dupa fiecare moment al zilei.

Jaluzelele verticale reprezinta o alegere cu rafinament si bun gust, oferind un control bun al luminii din exterior si totodata fiind usor de curatat. In functie de ce caracteristici alegeti, puteti personaliza ferestrele si cu materiale textile de tip blackout (jaluzele verticale textile), care sporesc controlul luminii, iar unele tesaturi pot optura complet. Intrebati consultantii nostri si de textile tratat antistatic sau de tesaturi care asigura protectie impotriva razelor UV.

Va invitam in showroom-ul nostru (magazin jaluzele Bucuresti) pentru a gasi, alaturi de noi, ultimele modele, materiale si imprimeuri pentru jaluzele verticale.

Ideale atat pentru case sau apartamente, cat si pentru mediul corporate, jaluzelele verticale, dinsponibile la Perdele-la-Comanda.ro, sunt de cea mai buna calitate. Echipa noastra asigura cu usurinta si montarea acestora, iar sistemul prin care sunt prinse in perete permite glisarea cu usurinta a lamelelor.

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Jaluzele verticale”]