Perne decorative

Home » Perne decorative

Perne decorative – la comanda

O perna decorativa poate fi un accesoriu surprinzator pentru o camera, atunci cand detaliile sunt gandite ca parte din intreg designul de interior. Acestea mici detalii completeaza si intregesc imaginea de ansamblu a unei incaperi.

Puteti sa va jucati cu diferite nuante si sa va folositi de accente pe culori, ce ar scoate in evidenta celelalte elemente de design din casa sau biroul dumneavoastra.

Va putem oferi si materiale textile moderne, alese special din punct de vedere al proprietatilor si al unor caracteristici tehnice care vizeaza compozitia tesaturilor.

Am realizat proiecte de design din textile pentru exterior (outdoor) pentru cluburi, piscine, terase, verande sau balcoane de case si apartamente. Acum putem sa facem fata la tot felul de probleme legate de rezistenta tesaturilor fata de umezeala, ploaie si chiar fata de razele solare (decolorare).

Realizam perna personalizata cu mesaj, perna copii, perna pentru acasa sau pentru diferite cadouri. Alegeti acum materialele pe care le preferati, hotarati asupra dimensiunilor si impreuna putem aduce o nota de prospetime prin aceste pernute decorative colorate, moi si pufoase

Oferta speciala: Perna Ottoman model unicat la doar 100 lei. Comanda acum prin e-mail (contact @perdele-la-comanda.ro) sau prin telefon: 0729 662 452. 

 

Perne decorative ottoman de vanzare, pret avantajos

perna Ottoman

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”12″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”undefined” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]