Tapet

Home » Tapet

Va oferim tapet clasic, atat in culori uni, precum si in diferite modele; tapet modern; tapet pentru camera copiilor; pentru living; dormitor; bucatarie; baie; sali de conferinta; spatii de birouri si pentru domeniul HORECA.

Comercializam tapet lavabil si superlavabil, iar la showroom-ul nostru (magazin tapet Bucuresti) va putem prezenta o gama variata de tapet. Modelele noastre de tapet sunt realizate din vinil, hartie, acryl, tesaturi textile, matase, in, xorel, bumbac, mase plastice, etc.

Disponibil in diferite modele imprimate sau cu forme geometrice, in dungi sau buline, model baroc, etc, in culori si nuante variate (rosu, crem, verde, albastru, galben, auriu, argintiu, etc), tapetul nostru este ales pentru a se potrivi unor diferite stiluri de design interior.

Intrebati consultatii nostri si despre tapetul rezistent la zgarieturi sau despre modelele de produse ecologice. Alege sa imprumutati motive sau culori din tapet si in alte decoratiuni de interior, astfel va putem oferi materiale textile pentru perdele, draperii, rulouri, perne decorative, etc.

Produsele noastre sunt special alese astfel incat orice spatiu de decorat primeste atentia cuvenita si la finalul oricarui proiect clientii nostri ne recomanda.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a alege dintre sutele de modele de tapet si pentru servicii si alte produse decorative.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”tapet”]