Sisteme de prindere

Home » Sisteme de prindere

Sisteme de prindere

Opteaza pentru galerii si sisteme de prindere moderne sau care intregesc perfect un design clasic.

Galeriile si sistemele de prindere au o mare importanta in amenajarea ferestrelor. Garantam calitatea si rezistenta produselor pe care le comercializam si tinem mereu cont de nevoia de durabilitate si rezistenta a acestora.

Putem fixa perdelele cu ajutorul unor sisteme de prindere diferite – de la galerii, la sine sau sisteme motorizate. Avem solutii ce se potrivesc fiecarui stil de tesaturi, dar si designului din apartamentul, casa sau biroul dumneavoastra. De aceea, puteti alege dintre sisteme de prindere din lemn, metal sau plexiglas sau puteti opta pentru sine din PVC, aluminiu, toate intr-o mare varietate de finisaje si culori.

O modalitate des intalnita este prinderea perdelelor si draperiilor pe sine din profil PVC, cu trei sau patru canale flexibile, telescopice si cu lant de tractiune. Suspendarea perdelelor si draperiilor se poate face si cu sisteme de prindere ascunse sau aparente. Totodata, va punem la dispozitie sisteme de prindere perdele pentru interioare moderne sau clasice. Sistemele moderne sunt perfect ascunse si pot fi de mai multe feluri: sisteme romane, sisteme step by step, sisteme balon.

Echipa noastra de montatori asigura servicii de calitate si va oferim si consultanta in alegerea altor produse finite si materiale textile. Va asteptam la showroom, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-18:00, pentru a alege sisteme de prindere adecvate spatiului si decorului.