Covoare

Home » Covoare

Am adaugat o noua categorie de produse, respectiv covoare realizate dintr-o gama diversa de tesaturi si materiale textile pentru a raspunde oricarei cerinte de design. Oferim servicii complete la cerere si suntem ghidati de creativitate si inovare, de aceea portofoliul nostru de produse se afla intr-o continua dezvoltare si gasim cele mai inspirate imbinari ale elementelor de design interior.

Pentru a preintampina orice viziune, am ales o paleta variata de culori, de la culori pale, neutre, accente de culoare sau cu aspect patinat, imprimeuri contemporane, minimaliste, cu motive traditionale sau cu o cromatica vibranta.

Covoarele sunt realizate din bumbac, lana, iuta, canepa, fir acrilic, blana artificiala, vascoza, matase, piele, iar dimensiunile cele mai cautate sunt: 140×200, 170×240, 200×300, 300×300.

Covoarele pot fi alese astfel incat sa puna in valoare orice camera, iar factorii care stau la baza alegerii sa primeze prin calitate si functionalitate. Am selectionat atent diverse modele, atat de covoare moderne, precum si clasice, covoare din lana, din vascoza, din piele, pentru camera copiilor, lucrate manual, artizanale. Totodata, covoarele noastre sunt un bun izolator termic si protejeaza podeaua impotriva uzurii.

Va invitam la showroom-ul nostru (Magazin covoare Bucuresti) pentru a vedea si compara diferite cataloage de covoare, precum si alte produse pentru casa dumneavoastra. Realizam import si distributie pentru produse de amenajari interioare.

tumbnail-perdele-la-comanda-covoare-clasice
tumbnail-perdele-la-comanda-covoare-moderne
tumbnail-perdele-la-comanda-covoare-copii
tumbnail-perdele-la-comanda-covoare-lana
tumbnail-perdele-la-comanda-covoare-piele
tumbnail-perdele-la-comanda-covoare-vascoza