F.A.Q. Intrebari si raspunsuri despre perdele si draperii realizate la comanda, magazin tesaturi Bucuresti

De unde provin tesaturile?
Colaboram cu fabrici si producatori de tesaturi de prestigiu, de peste 12 ani. Materialele textile sunt din import (Uniunea Europeana) si din Romania. Perdele-la-Comanda.ro realizeaza import si livrare de textile cu tari precum Franta, Anglia, Germania, Turcia, Elvetia, Polonia, Ungaria, Spania, Italia, Olanda, Austria, Belgia, Polonia, etc.

Ce servicii oferiti?
Realizam o gama completa de servicii precum: consultanta in alegerea perdelelor si draperiilor, masuratori pentru stabilirea corecta a dimensiunilor, croitorie la comanda, montaj si import si vanzare materiale textile.

Ce produse realizati/ comercializati?

Pe langa mii de colectii de tesaturi, realizam la comanda o serie de produse precum: perdele si draperii; galerii, sine si sisteme de prindere pentru perdele si draperii, rulouri si jaluzele, tapet, tapiterie, piele ecologica, lenjerii si cuverturi de pat, corpuri de iluminat, covoare si diferite accesorii textile.

De ce sa colaborati cu specialistii nostri?
Apeland la serviciile noastre, va oferim garantia a peste 12 ani de experienta pe piata. Profesionalismul si seriozitatea cu care ne tratam clientii reprezinta cartea noastra de vizita. Recomandarile clientilor reprezinta bucuria oricarui proiect. Totodata, colaborand cu noi va oferim avantaje competitive multiple fata de concurenta noastra.

Care este termenul de livrare / termenul de executie?
Termenul de livrare este de 10 – 15 zile lucratoare, insa in anumite situatii de urgenta putem grabi procesul de livrare. Pentru mai multe detalii legate de produse care nu se afla in stoc sau pentru programarea unei lucrari de executie, va rugam sa accesati pagina de contact.

De unde stiu cat material textil (necesar de material) am nevoie pentru un anumit model de perdea si/sau draperie?
Echipa noastra se deplaseaza la locatia fiecarui proiect si realizeaza masuratorile atat pentru perdele si draperii, precum si pentru sistemele de prindere. Astfel se va stabili cantitatea si volumul de tesatura, raportate la dimensiunile ferestrelor si tipul de confectionare.

Care sunt conditiile de plata ?
La initierea unei comenzi se achita 50% avans. Restul de plata se stabileste de comun acord pe masura efectuarii lucrariilor, acesta fiind de 30% si respectiv 20%.

Cat costa manopera unei perdele si a unei draperii in atelierul de croitorie?
Costul manoperei se evalueaza in functie de complexitatea modelului ales, de volumul si de amploarea ferestrei. In atelierul nostru de croitorie se pot realiza o multitudine de cusaturi manuale si rejanse transparente si mate, cu latimi cuprinse intre 7 cm si 20 cm.

Exista solutii de amenajare a ferestrelor atipice: ferestre triunghiulare, trapezoidale si arcade?

Avand o experienta in domeniu de peste 12 ani, raspunsul este sigur ca da! Pentru amenajarea unor ferestre atipice intr-un mod optim, functional si estetic, mai intai se va realiza o masuratoare si consiliere, in cadrul locatiei.