Perdele si draperii

Home » Perdele si draperii

Innobileaza fiecare incapere cu Perdele si Draperii de calitate

Alege din peste 3000 de materiale textile pentru perdele si draperii, alaturi de servicii complete!

Decorarea ferestrelor poate fi o adevarata arta. Atunci cand ati ales un proiect de design, va stam la dispozitie pentru decorarea moderna a casei sau a oricarui spatiu. Va oferim perdelele si draperiile ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si, in acelasi timp, rezistente si usor de intretinut.

Echipa noastra este specializata in alegerea de materiale textile portivite oricarei nevoi. Totodata, avem personal dedicat pentru confectionarea si montarea de perdele si draperii moderne sau clasice, din matase, catifea, bumbac 100%, blackout sau textil fonoabsorbant, perdele si draperii de lux, ignifuge M1, etc.

Pe langa o colectie impresionanta de tesaturi pentru perdele si draperii, va oferim galerii si sisteme de prindere (sisteme motorizate sau manuale, sina perdea, sisteme Mottura, etc) jaluzele verticale si orizontale, storuri romane, tapet, tapiterie, lenjerii si cuverturi de pat, covoare, corpuri de iluminat si perne si accesorii decorative.

REDUCERI la perdele, draperii, tesaturi din STOC, reducere materiale textile ieftine