Masuratori

Home » Masuratori

Masuratori perdele si draperii!

Precizia si atentia la detalii isi spun cuvantul in ceea ce priveste aceasta etapa de masuratori. Specialistii Perdele-La-Comanda.ro vor veni sa masoare cu exactitate dimensiunile ferestrelor, inaltimea camerei, masurarea glafului, parapetului, latimea caloriferului si toate elementele de care ar trebui sa stim atunci cand iti cream perdelele si draperiile. In functie de aceste detalii, stabilim dimensiunile necesare ale tesaturilor, astfel incat decorarea ferestrelor sa fie realizata la cel mai inalt grad de profesionalism.

Specialistii nostri se pot deplasa in orice locatie din Bucuresti si din afara Bucurestiului in vederea realizarii masuratorilor, este recomandat in prealabil sa vizitati showroom-ul companiei.

Acest lucru ne va ajuta sa croim tesaturile in cel mai corect mod, astfel incat, ulterior, sa arate spectaculos la fereastra dumneavoastra. Suntem specialisti in proiecte atipice, stim sa ne adaptam oricarei situatii, ca de exemplu existenta unui tavan denivelat ori a unor arcade si grinzi atipice.

servicii-consiliere-plc-bg

Cum functioneaza?

Procesul de masurare pentru perdele si draperii se poate desfasura in conditiile in care locuinta dumneavoastra este intr-un stadiu final – pardoseala este montata, tavanul este finisat. Este nevoie de stabilirea unei programari anterioare.

Echipa PERDELE-LA-COMANDA va identifica si elimina eventualele dificultati in instalarea unui anumit tip de sistem de prindere dorit, cauzate de incompatibilitate cu alte elemente arhitecturale sau de anumite defecte de constructie:

tavan denivelat
dimensiunile prea mari sau prea mici ale ferestrelor
spatii inguste
arcade si grinzi atipice

Dorintele ulterioare ale clientului vor fi luate in considerare si analizate pentru a preveni eventualele probleme, tinand cont si de greutatea decoratiunilor propuse in raport cu elementele de rezistenta si siguranta, asigurate de constructie (rigips, scafe, BCA).