Magazin de perdele Bucuresti, Piata Romana

Home » Blog » Colori si materiale » Magazin de perdele Bucuresti, Piata Romana

Magazin de perdele Bucuresti

Perdele-la-Comanda va invita in showroom-ul nostru pentru prezentarea unor perdele si draperii de calitate pentru decorarea perfecta a ferestrelor caminului sau biroului dumneavoastra. Puteti alege modele de perdele si draperii in functie de incaperea pe care o decorati: perdele dormitor, perdele bucatarie, perdele living sau perdele camera copii; sau in functie de material, tesaturi, culori, stil sau preferinte.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”16″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”250″ thumb_height=”250″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Produsele noastre sunt recomandate de designeri specializati care va stau la dispozitie pentru serviciul de consultanta oferit tuturor clientilor. Daca intampinati dificultati in alegerea culorilor, materialelor sau tesaturilor puteti apela cu incredere la acest serviciu. Colaborarea noastra cu arhitecti de seama ne determina sa oferim garantia unor sfaturi profesionale pentru ca ne pasa de imaginea si satisfactia clientilor nostri.

Puteti gasi adresa showroom-ului nostru in pagina de contact. Va invitam pentru a va expune mii de tesaturi, materiale si culori, cataloage si mostre mai aproape de tine in Magazin de perdele Bucuresti.

Printre cele mai vandute si cautate produse de catre clinetii nostri se numara si: rulouri, jaluzele, sisteme de prindere si accesorii pentru birou, covoare, lumini, etc din Magazin de perdele Bucuresti.