Materialul potrivit pentru perdele

Home » Blog » Colori si materiale » Materialul potrivit pentru perdele

Materialul potrivit pentru perdele si draperii dormitor, bucatarie sau living

In primul rand, perdelele si draperiile pe care le alegeti trebuie sa se potriveasca cu decorul, alegand culori complementare sau nuante apropiate celor existente in incapere.

materialul potrivit pentru perdele
Unul din cele mai raspandite materiale este voalul deoarece acesta poate participa in obtinerea unui design spectaculos al incaperii.

Acest material este si foarte usor de intretinut, se poate spala si calca foarte usor. Tocmai de accea are o mare utilizare in decorarea ferestrelor din bucatarie si nu numai.

Alege materialul potrivit pentru perdele!

Voalul este ales (preferat) de catre foarte multi clienti si datorita faptului ca permite patrunderea luminii naturale in incapere.

Un alt avantaj al perdelelor de voal este acela ca ele dau o nota de eleganta incaperii, se pot plia foarte bine pe mai multe tipuri de decor, indiferent de incaperea ce urmeaza sa fie decorata.

Colaborand cu echipa noastra, va putem oferi o mare diversitate in alegerea materialelor textile utilizate in decorul interior. Astfel, la showroom-ul nostru (magazin textile Bucuresti) va asteapta un consilier cu experienta pregatit sa va arate cataloagele noastre din care puteti alege: perdea voal, organza, perdele voal cu broderie, perdea dantela, perdea in,  perdele voal simplu, perdele voal crem, perdele voal creponat, perdele voal imprimat, etc.

Totodata, atelierul nostru de croitorie realizeaza la comanda o serie variata de modele, astfel incat orice comanda reprezinta un proiect executat cu drag si pasiune.

 

Leave a Comment